Vores historie

historie-img

Drevet af nysgerrighed og en stærk passion for at skabe effektive hudplejeprodukter for både mænd og kvinder på jagt efter en renere og smukkere hud – og med drømmen om at kombinere de bedste naturlige og aktive ingredienser – lancerede vi i 2010 vores eget uafhængige danske brand for hudplejeprodukter: Jorgobé Skin Care – Copenhagen.

Et klart værdisæt som drivkraft

Vores mål med Jorgobé har fra starten været at udvikle innovative, naturlige og yderst effektive produkter uden unødvendige kemiske tilsætningsstoffer. Du påfører jo vores produkter på din hud, så vi vil garantere, at alle vores produkter er veganske, ikke er testet på dyr og hverken indeholder parabener, mineralske olier, silikone, kunstige farvestoffer eller paraffin. Hos Jorgobé går effekt, miljø og sundhed altid hånd i hånd.

Vi er dedikeret til detaljerne

Lige fra begyndelsen havde vi et ønske om at styre hver eneste detalje omkring forhandlere, branding, design, emballage og vigtigst af alt produktudvikling. Produkterne skulle skille sig ud fra mængden, præsenteres i en enkel, men eksklusiv, nordisk emballage og prissættes på et niveau, hvor alle kunne være med. At vi er et uafhængigt brand betyder, at Jorgobé ikke styres af en gruppe aktionærer, der udelukkende vil tjene penge. Derfor har vi fuld kontrol over, hvad vi kommer i produkterne, hvor de bliver produceret, hvad de skal koste, og hvem vi vil sælge dem til.

Starten på en Nordisk Bestseller

Det første produkt, vi lancerede, var Jorgobé The Original Black Peel Off Mask, som blev solgt via en handelsside for private. Egentlig var tanken bare at teste markedspotentialet, men i løbet af et par måneder blev hele produktionen på 10.000 enheder solgt. Efter flere priser ved bl.a. Grooming Awards og anbefalinger i ELLE og andre internationale mode- og skønhedsmagasiner henvendte flere og flere forhandlere sig, og allerede i 2012 var Jorgobé The Original Black Peel Off Mask én af de bedst sælgende ansigtsmasker i Norden.

Siden er der kommet flere produkter, awards og markeder til…

Jorgobé bliver i dag forhandlet i mere end 3.000 butikker over hele Europa. Herunder i danske og udenlandske varehuse og kæder som Selfridges & Co., KaDeWe, Douglas Parfumeri, VITA, KICKS, Matas og Magasin. Og flere nye produkter, markeder og butikker er på vej…

 

De bedste hilsner,

Nicklas & Dan
Founders af Jorgobé Skin Care – Copenhagen